Magassági ágvágó

Magassági ágvágó

Magassági ágvágó

Magassági ágvágó kölcsönzés: A magasban lévő fölösleges, elszáradt, vagy éppen veszélyes ágak eltávolításához magassági ágvágó kölcsönzés. 

Magassági ágvágó használata: a gépet használó személyen kívül 15 méteren belül ne tartózkodjon más  a magassági ágvágó használata közben.  Az ágvágó használata közben is tartsuk be a munkavédelmi előírásokat. Viseljünk védő sisakot, szemüveget esetleg fülvédőt. Az ágvágó rúd beállítását mindig kikapcsolt motor mellett végezze.

Magassági ágvágó kölcsönzés vagy bérlés tsorán a kölcsönzőhelyek segítenek kiválasztani az ön igényének és a munka jellegének leginkább megfelelő ágvágót.A kcsh.hu-n megtalálhatja az önhöz legközelebbi ágvágó kölcsönzőhelye

További ajánlataink láncfűrész kategóriában a kcsh.hu-n: elektromos láncfűrész, benzinmotoros láncfűrész, speciális láncfűrész, akkumulátoros láncfűrész.

Egyéb kölcsönzési és bérlési igényeit keresse a kcsh.hu-n kínálatainkban>>

A közölt képek, és műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a különböző kölcsönzőhelyeken, eltérő típus kínálat lehetséges. Bérletí díj, kaukció mértéke, valamin bérlési feltételekről bővebb információ a választott kölcsönzőhely weboldalán található.