Talicska

Talicska
Talicska

Talicska

Talicska  kölcsönzés, bérlés. Kerti hulladék, homok, föld,habarcs vagy nehezebb tárgyak egyszerű szállítására, áthelyezésére talicska bérlés.

Talicska felhasználási területe: Amikor talicskára gondolunk álltalában a betonkeverővel párosítjuk, hiszen a habarcs hordásához igen jó kis kézi szerszámunk, de ezen kívül még szélesebb a felhasználási területe. Akár építkezés vagy felújítás során a törmeléket el tudjuk vele juttatni a konténerbe, de a kertben is igen jó hasznát vesszük a talicskának. Tüzelő anyag  hordásánál is igen csak jól jön egy olyan hordozható eszköz, mint a talicska.

Talicska  kölcsönzés során a gépkölcsönző hely  segít kiválasztani a munka elvégzéséhez leginkább megfelelő kézi, vagy akár gépi szerszámot. Az országban számos gépkölcsönző működik, és a kcsh.hu-n megtalálhatja az önhöz legközelebbi talicskával foglalkozó kölcsönző helyet. 

További ajánlataink szerszámok  kategóriában: menetmetsző,

Egyéb kölcsönzési és bérlési igényeit keresse a kcsh.hu-n kínálatainkban>>

A közölt képek, és műszaki adatok tájékoztató jellegűek, a különböző kölcsönzőhelyeken, eltérő típus kínálat lehetséges. Bérletí díj, kaukció mértéke, valamin bérlési feltételekről bővebb információ a választott kölcsönzőhely weboldalán található.


Kölcsönzőhelyek

Hartmann Kft.

Hartmann Kft.

Bubapest (Budapest)
hartmann@stihlkereskedes.hu , 00-36-70-3185271
www.profigep.hu